Vår scoutlokal ligger alldeles i skogsbrynet på Vallarnas frilufsområde. Här har vi nära till skogen och en stor öppen plats att vara på.

På kvällarna är det scoutmöten i stugan och på dagtid är det oftast tomt i scoutstuga.

SCOUTGÅRDEN

Vår scoutgård ligger på Vallarnas friluftsområde nära centrum i Falkenberg. Där finns två stora salar som vi använder till våra scoutmöten. Det finns också fyra patrull lyor där våra äventyrarscouter och utmanarscouter håller till ibland.  Där finns också ett kontor och förråd för vår utrustning.

Scoutgården har ett stort  kök med dubbla spisar, diskmaskin, micro, kaffebryggare och kylskåp.

Vill man hyra scoutgården för barnkalas, dop, släktkalas eller fest kontaktar man vår ordförande Johan (telefonnummer står på första sidan).

TRANABO

Falkenbergs scoutkår har en stuga, Tranabo som ligger mitt i skogen utanför Fridhemsberg öster om Ullared. Det är drygt 3 mil från Falkenberg till Tranabo. Stugan har 10 sängar och plats för 30 personer vid golvförläggning. Stort kök med dubbla spisar och kyl/frys diskmaskin och micro. Separat hygienbyggnad med toaletter duschar och bastu. Stora gräsytor lämpliga för lekar och tältplatser. Fina skogsområden med blandskog och flera mindre sjöar.

Det går mycket bra att hyra Tranabo. Skicka ett mail till tranabogruppen@gmail.com och kolla om det är ledigt. Den som hyr Tranabo lämnar alltid stugan välstädad och snygg för nästa gäst.