Vår scoutlokal ligger alldeles i skogsbrynet på Vallarnas frilufsområde. Här har vi nära till skogen och en stor öppen plats att vara på. Vill man hyra scoutgården för barnkalas, dop, släktkalas eller fest kontaktar man oss via formuläret längre ner på denna sida.

På kvällarna är det scoutmöten i stugan och på dagtid är det oftast tomt i scoutstuga.

SCOUTGÅRDEN

Vår scoutgård ligger på Vallarnas friluftsområde nära centrum i Falkenberg. Där finns två stora salar som vi använder till våra scoutmöten. Det finns också fyra patrull lyor där våra äventyrarscouter och utmanarscouter håller till ibland.  Där finns också ett kontor och förråd för vår utrustning.

HYRA SCOUTGÅRDEN

Scoutgården ett centrum nära alternativ för dig som vill hyra en lokal till bröllop, barnkalas, släktkalaset eller för övernattning.

Rejäl hall med anslutning till två toaletter, köket och stora salen.

Stort fullutrustat kök med två spisar, två halvkyl & halvfrys, självdoserande diskmaskin, porslin (till ca 40 personer) och uppläggningsfat.

Stor sal med 4 fasta bord och 8 extra bord att ställa fram.

Mindre sal med två soffor.

I lokalen får vistas max 50 personer och självklart är det rökförbud. För att hyra scoutgården måste man vara minst 25 år.

WI-FI finns i lokalen.

Prislista:

6.00-18.00     500kr

12-00-12.00     1500kr

Extra vid storhelg, ex påsk, midsommar, jul, nyår

6.00-18.00     1000kr

12-00-12.00     2500kr

Vill man hyra scoutgården för barnkalas, dop, släktkalas eller fest kontaktar man oss via formuläret nedan.

Hyra scoutgården

Fyll i detta formulär om du har frågor om att hyra scoutgården på vallarna i Falkenberg.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD